APELEAZACONTACT

SALON VOGUE REALIZEAZA TRATAMENTE CU KERATINA PENTRU

HIDRATAREA PARULUI DEGRADAT

Transforma parul deteriorat intr-un par sanatos, protejazat in orice perioada de timp. Keratina protejeaza parul de efectele nocive ale soarelui, feonului, placii, vopsirii repetate, decolorarii si coafatului zilnic. Tratamentul hidrateaza, hraneste si restructureaza parul, si ii reda acestuia un volum, stralucire si flexibilitate.

INDREPTAREA PARULUI ONDULAT

Cea mai populara metoda de indreptare permanenta a parului de astazi este pe baza de Keratina. Keratina este o proteina care se gaseste in mod natural in parul tau. Cu ajutorul ei se pot umple golurile din cuticula de par, care sunt crapate, uscate sau deteriorate. Astfel, parul se indreapta si capata un aspect mai sanatos.

TRATAMENT CU KERATINA

 


Exista multe metode prin care iti poti indrepta parul, dar tratamentul cu keratina are cel mai mare impact si rezultate care dureaza mult timp.
Lipsa de suficienta keratina face ca parul sa isi piarda stralucirea, rezistenta si sa fie mai ciufulit.

 

Ce presupune acest tratament?

Tratamentul cu keratina e o procedura simpla. Hairstylist-ul iti va spala parul un sampon cu keratina si iti va aplica un balsam, apoi o substanta care contine keratina va fi aplicata pe par, dupa ce acesta a fost uscat.La final parul se indreapa cu placa. Tratamentul cu keratima dureaza cateva ore, dar rezultatul se mentine, deobicei, aproximativ trei luni.

 

EXTENSII GENE FIR CU FIR

 

Pentru gene frumoase, bogate si curbate va recomandam extensiile de gene false fir cu fir la preturi promotionale.

  • Iti doresti gene mai lungi, mai curbate
  • Gene mai dese. Efect bogat: +160 – 240 de gene
  • Iti doresti efect natural
  • Vrei sa fi deja ingrijita la trezire
  • Vrei sa economisesti din timpul petrecut cu machiajul
  • Te-ai saturat de rimeluri care se intind in jurul ochilor si iti lipesc genele