APELEAZACONTACT

Machiaj profesional

Machiajul profesional reprezinta machiajul executat „ca la carte” de catre un profesionist in domeniul frumusetii. In machiajul profesional se tine cont de toate aspectele personale pentru un rezultat perfect. Materialele utilizate sunt profesionale pentru a asigura si garanta rezultate excelente, iar tehnica utilizata este specifica tipului de machiaj ales.

REALIZAM:

MACHIAJ DE ZI
MACHIAJ DE SEARA
MACHIAJ SPECIAL (MIREASA)
Sedinta de machiaj include: demachiere, aplicarea bazei de machiaj, apoi fond de ten, pudra, blush, mascara, fard, liner, dermatograf, ruj, creion contur buze, lipgloss. In 30 – 40 minute, in functie de complexitatea machiajului, maestria make-up artistului isi va spune cuvantul in definirea look-ului pe care il doriti.

Dintre cele mai cerute tendinte in materie de machiaj, oferind un efect wow, accentuand intr-un mod fabulos privirea, senzualitatea si profunzimea acesteia sunt extensiile de gene.

Cu un aspect natural sau putin mai extravagant, extensiile de gene sunt aplicate in cadrul salonului nostru – SALON VOGUE – prin tehnica fir cu fir, 2D .
Tehnica de gene fir cu fir ofera un aspect natural, insemnand aplicarea unui fir de gene false pentru un fir de gene naturale.
Efectul de volum este mult accentuat prin tehnica de gene 2D care presupune aplicarea a doua fire de gene false pentru un fir de gene naturale, obtinand un efect de super volum.